Vážení zákazníci, spustili sme pre vás novú verziu nášho eshopu. V začiatkoch bude treba veľa vecí doladiť, preto vás prosíme o zhovievavosť, ak nebude všetko fungovať podľa vašich predstáv. Prosíme vás v rámci spolupráce, aby ste nás na chyby upozornili mailom na info@elektromax.sk. Taktiež pracujeme na dopĺňaní obrázkov a popisov jednotlivých produktov. Ďakujeme. Váš tím Elektromax.

Bosch MFQ 22100

Kód: 76351
Neohodnotené
Značka: Bosch
€29,90
Skladom (2 ks)

Detailné informácie

Podrobný popis

Všetko o produkte

ručný mixér • príkon 375 W • tichý motor • 4 rýchlosti • momentový a turbo stupeň • ergonomický dizajn • šľahacie metly a hnetacie háky • hmotnosť 900 g

 

Bosch MFQ22100, biela

Zatočte s nudou a monotónnosťou v kuchyni. Kúpte si pomocníka, s ktorým ľahko vytvoríte desiatky nových obedov a múčnikov, na ktorých si pochutí celá rodina aj vzácna návšteva. Spoločnosť Bosch vytvorila ručný mixér, ktorý vás na prvý pohľad zaujme svojimi kompaktnými rozmermi a moderným zaoblenými hranami. Pod žiarivou kapotou sa skrýva motor s príkonom 375 W, ktorý si hravo poradí s každou konzistenciou surovín, akú pre neho vyberiete.

Výber z dvoch nástavcov

Podľa toho, čo chcete tvoriť, nasaďte do tela prístrojom buď šľahacie metly, alebo háky na miesenie a zvoľte zo štyroch prednastavených rýchlostí šľahania. Oba nástavce vám suroviny spracujú a rovnomerne premenia v rekordne krátkom čase, takže dobrota bude na stole doslova žmurknutím oka. Ergonomický dizajn držadla vám zaručí pohodlné používaním. Ruka vám nebude brnieť alebo bolieť dokonca ani po dlhšom mixovaním. Ku kvalite a pohodlnosti práce prispeje tiež nízka hmotnosť prístroja, ktorá činí len 900 gramov.

 


 

Kľúčové vlastnosti:

  • Výkonný 375 W motor: optimálne výsledky pri šľahaní a miesení
  • Metly a hnetacie háky z nerezovej ocele zaistia perfektné výsledky pri šľahaní, miešaní a miesení
  • Odľahčený plášť: pre pohodlné držanie pri šľahaní
  • 4 rýchlosti a turbo stupeň: voliteľné nastavenie rýchlosti pre každý recept
  • Samostatné tlačidlo: jednoduché uvoľnenie príslušenstva pri jeho výmene alebo čistení stlačením jediného tlačidla

 

Zábava pri príprave jedla s moderným a všestranným pomocníkom.

 


 

 

Jednoduché šľahanie s výkonným motorom

Tento jednoduchý a šikovný pomocník vás prekvapí, koľko toho všetkého vie a zvládne. Tichý motor oceníte pri šľahaní aj miesení. Ručný šľahač zvládne našľahať bielky, šľahačku, ľahké koláčové cestá, muffiny, nátierky. Poradí si aj s kysnutým cestom na pizzu alebo chleba. Odľahčený plášť uľahčí prácu a vďaka ergonomickému tvaru bude jeho držanie pohodlné. Ručný šľahač si poradí s každým receptom.

 

 

  

Zvoľte ideálnu rýchlosť

Rôzne cesto potrebuje rôznu rýchlosť. Vyberajte zo štyroch rýchlostných stupňov. Nízky stupeň využijete pri primiešavaní ingrediencií, pre silnejší výkon využite turbo funkciu. Napríklad pri vyšľahaní smotany. Požadovaný pokrm tak bude mať vždy ideálnu konzistenciu.

 

 

  Kvalitné šľahacie a miešacie nástroje

Pri spracovaní surovín využijete šľahacie metly aj hnetacie háky. Sú vyrobené z nerezovej ocele a pomôžu vám kvalitne spracovať požadované ingrediencie. Metly využijete pri šľahaní vaječných bielkov alebo nadýchaných dezertov. Robustné háky si poradia s kysnutým cestom. Pečenie vám prinesie len samú radosť.

 

 

 

Jednoduchá výmena príslušenstva

Príslušenstvo môžete jednoducho meniť. Stačí stlačiť jediné tlačidlo a metly vymeníte za háky alebo naopak. Po ukončení práce nástroje jednoducho vycvaknete a vložíte do umývačky riadu.

 


 

 

Technické parametre

Ďalšie parametre
Príkon šľahača 375 W
Počet rýchlostí 4
Pulzný spínač Áno
Funkcie, príslušenstvo hnetenie, šľahanie
Značka kvality dTest Nie
Značky Bosch
Rozmery výrobku
Šírka výrobku 20.0 cm
Výška výrobku 15.3 cm
Hĺbka výrobku 7.3 cm
Hmotnosť výrobku 0.9 kg
Rozmery balenia
Šírka výrobku 23.0 cm
Výška výrobku 24.0 cm
Hĺbka výrobku 10.4 cm
Hmotnosť výrobku 1.1 kg

Dodatočné parametre

Kategória: Šľahače
Záruka: 24