Vážení zákazníci, spustili sme pre vás novú verziu nášho eshopu. V začiatkoch bude treba veľa vecí doladiť, preto vás prosíme o zhovievavosť, ak nebude všetko fungovať podľa vašich predstáv. Prosíme vás v rámci spolupráce, aby ste nás na chyby upozornili mailom na info@elektromax.sk. Taktiež pracujeme na dopĺňaní obrázkov a popisov jednotlivých produktov. Ďakujeme. Váš tím Elektromax.

Eta 3590 90010

Kód: 89540
Neohodnotené
Značka: ETA
€28,80
Skladom (2 ks)

Detailné informácie

Podrobný popis

Firma ETA vyrábajúca elektrické spotrebiče má vo svojej kolekcii výrobkov aj rýchlovarnú kanvicu s elegantným dizajnom, ktorá sa hodí aj do kuchýň v retro štýle. Vykurovacia špirála je ukrytá pod plochým nerezovým dnom. Vodu môžete úplne pohodlne nalievať, pretože veko sa otvorí jednoduchým stlačením tlačidla v držadle kanvice. Nechýba stredový konektor pre jednoduché umiestnenie a v podstavci kanvice je dokonca aj miesto pre uskladnenie napájacieho kábla, takže dĺžku si môže každý zvoliť podľa seba.

Perfektná kombinácia

Objem vody môže dosahovať až 1,7 l. Počas niekoľkých minút rýchlovarná kanvica ohreje vodu pomocou príkonu 2 200 W. Požadovaný objem vody môžete kontrolovať prostredníctvom vodoznaku v zadnej časti kanvice. Svetelná kontrolka, ktorá sa nachádza pod vodoznakom, signalizuje aktívnu prevádzku kanvice. Potom, čo voda dosiahne varu, sa kanvica sama automaticky vypne. A v prípade prehriatia alebo prázdnej kanvice sa vďaka bezpečnostnému systému preruší prísun energie a kanvica sa následne vypne. Navyše obsahuje tiež vyberateľný odvápňovací filter proti usadeninám, takže ho môžete kedykoľvek vybrať a očistiť.

Kanvica s príkonom 2200 W a objemom 1,7 l v nerezovom prevedení je vhodná do moderných aj retro dizajnových kuchýň. Má automatický systém, ktorý vypne kanvicu pri dosiahnutí bodu varu a bezpečnostný systém, ktorý zaistí aktiváciu poistky v prípade, že hrozí prehriatie kanvice alebo v prípade, že v kanvici nie je voda.

Zo zadnej strany kanvice je umiestnený vodoznak, ktorý ukazuje množstvo vody v kanvici. Nájdete tu aj tlačidlo na otváranie veka kanvice. V spodnej časti je svetelná kontrolka, ktorá upozorní na spustené ohrievanie.
Kanvica má tiež filter proti usadeninám vodného kameňa, ktorý je možné ľahko vybrať a opláchnuť.

Nerezová varná kanvica
 

  • Príkon 2200 W
  • Objem 1,7 l
  • Automatický systém vypínania pri dosiahnutí bodu varu pre pohodlnejšiu obsluhu
  • Dvojnásobný bezpečnostný systém zaistí aktiváciu bezpečnostnej poistky pri nebezpečí prehriatia alebo v prípade chodu naprázdno
  • Skryté topné teleso pod rovným nerezovým dnom umožňuje jednoduchú údržbu
  • Stredový konektor pre jednoduché umiestnenie kanvice na podstavec
  • Vodoznak v zadnej časti kanvice umožňujúci kontrolu aktuálnej vodnej hladiny
  • Svetelná kontrolka signalizácie zapnutého stavu kanvice
  • Jednoducho vyberateľné a umývateľné filtračné sitko proti usadeninám vodného kameňa
  • Jednoduché otváranie veka pomocou tlačidla v držadle
  • Priestor v podstavci na uskladnenie napájacieho kábla umožňujúci nastavenie jeho dĺžky podľa vašej potreby

Dodatočné parametre

Kategória: Rýchlovarné kanvice
Záruka: 24