Vážení zákazníci, spustili sme pre vás novú verziu nášho eshopu. V začiatkoch bude treba veľa vecí doladiť, preto vás prosíme o zhovievavosť, ak nebude všetko fungovať podľa vašich predstáv. Prosíme vás v rámci spolupráce, aby ste nás na chyby upozornili mailom na info@elektromax.sk. Taktiež pracujeme na dopĺňaní obrázkov a popisov jednotlivých produktov. Ďakujeme. Váš tím Elektromax.

Valera Swiss Light 55660200

Kód: 90781
Neohodnotené
Značka: VALERA
€44,90
Vypredané
Položka bola vypredaná…

Detailné informácie

Podrobný popis

Všetko o produkte

fén na vlasy • 2 rýchlosti • 3 teploty • ionizátor • studený vzduch • koncentrátor vzduchu • maximálny príkon 1800 W • dĺžka prívodného kábla 3 m • rozmery 22 × 24 × 8,5 cm • hmotnosť: 0,6 kg

Valera Swiss Light 55660200, černáValera Swiss Light 55660200 Iconic, čierna

Túžite po dokonalých, zdravých a krásne žiarivých vlasoch každý deň? Dokonalý vzhľad ako zo salónu si teraz môžete ľahko a rýchlo vytvoriť aj doma v kúpeľni. Pomôže vám s tým fén Valera Swiss Light Ionic, ktorý navyše disponuje radom šikovných funkcií, ktoré vaše vlasy ochránia pred poškodením. Navyše je mimoriadne šetrný aj k farbeným vlasom.

Praktické vyhotovenie

Valera Swiss Light Ionic váži bez kábla iba 335 gramov. Aj pri tak nízkej hmotnosti však dokáže vyvinúť silný prúd vzduchu, pretože je vybavený výkonným DC motorom, ktorý má príkon až 1 800 W. Životnosť motorku je až 800 hodín, takže vám vydrží aj celé roky. Sušič je tiež vybavený bezpečnostným vyhrievacím článkom a odnímateľným ochranným filtrom.

Doprajte vašim vlasom starostlivosť ako od kaderníka.

Valera Swiss Light 55660200, černá

 

Ionizačná funkcia

Fén je vybavený technológiou ionizácie, ktorá produkuje negatívne ióny. Tie zabraňujú vzniku statickej elektriny, a zároveň hydratujú vlasy, ktoré sú tak zdravšie, objemnejšie a zachovávajú si svoj lesk. Iste oceníte aj to, že vaša štica zostane po vyfénovaní hladšia a pôjde ľahšie rozčesať.

Valera Swiss Light 55660200, černá

 

Viac úrovní nastavenia

Fén môžete prispôsobiť presne potrebám vašich vlasov. Vybrať si môžete z najrôznejších kombinácií 2 rýchlostí prúdenia vzduchu a 3 rôznych teplôt. Rýchlu fixáciu účesu potom zabezpečí studený vzduch. Pre dokonale presný styling použite ultra tenkú koncovku.

Valera Swiss Light 55660200, černá

 

Jednoduché použitie

Valera Swiss Light Ionic si skrátka okamžite zamilujete. Vďaka nízkej hmotnosti sa s ním veľmi ľahko manipuluje, a ani po dlhom fénovaní vás nebudú bolieť ruky. Súčasťou fénu je navyše vysoko flexibilný, 3metrový napájací kábel, ktorý vám pri manipulácii so sušičom poskytne maximálnu voľnosť.

 

Ocenenie kvality

O kvalite fénov značky Valera svedčí aj titul "Najlepšia značka profesionálnych fénov roka 2020", ktorý vyhrala v nezávislom teste v Nemecku. Odborníci ocenili ich kvalitu, dizajn, ako aj zákaznícky servis spoločnosti.

Technické parametre Fén Valera Swiss Light 55660200 čierny

Všeobecné vlastnosti
 Výrobca Valera
 Kategória Starostlivosť o vlasy Valera
 Záruka 24 mesiacov
Nezaradené
 Typ fénu štandardný fén
 Max. príkon 1 800 W
 Počet rýchlostí 2
 Počet teplôt 3
Difuzér Nie
 Koncentrátor vzduchu Áno
Ionizátor Áno
Studený vzduch Áno
Dĺžka prívodného kábla 3 m
Rozmery výrobku
 Šírka výrobku 22,5 cm
 Výška výrobku 25 cm
 Hĺbka výrobku 9 cm
 Hmotnosť výrobku 0,63 kg
Rozmery balenia
 Šírka balenia 23,5 cm
 Výška balenia 28,5 cm
 Hĺbka balenia 11 cm
 Hmotnosť balenia 0,84 kg

Dodatočné parametre

Kategória: Fény
Záruka: 24
Položka bola vypredaná…