Vážení zákazníci, spustili sme pre vás novú verziu nášho eshopu. V začiatkoch bude treba veľa vecí doladiť, preto vás prosíme o zhovievavosť, ak nebude všetko fungovať podľa vašich predstáv. Prosíme vás v rámci spolupráce, aby ste nás na chyby upozornili mailom na info@elektromax.sk. Taktiež pracujeme na dopĺňaní obrázkov a popisov jednotlivých produktov. Ďakujeme. Váš tím Elektromax.

Eta ActivMix Team 1103 90000

Kód: 84767
Neohodnotené
Značka: ETA
€38,90
Skladom (2 ks)

Detailné informácie

Podrobný popis

Stolný mixér ETA ActivMix Team 1103 90000, nerez

Denne by sme mali zjesť až 5 porcií ovocia a zeleniny, nie všetky druhy nám však chutia. So stolným mixérom Eta zjete špenát aj červenú repu bez toho, aby ste o tom vedeli.

Ani ľad ho nezastaví

S úplnou ľahkosťou spracuje mäkkú dužinu, poradí si ale aj s tvrdým ľadom. Vďaka výkonu 350 wattov a ostrým lopatkám noža si v lete môžete pripraviť osviežujúcu ľadovú triešť počas chvíľky. Nerezový vzhľad zaisťuje dlhodobú životnosť výrobku a tiež jeho ľahkú údržbu.

Široké využitie

Pripravte si zdravé raňajky v podobe zeleninového nápoja alebo si pochutnajte na lahodnom mliečnom kokteile. Tým ale zoznam možností, čo v ňom možno umiešať, zďaleka nekončí. Nasypte do mixovacej nádoby potrebné ingrediencie a skúste si prichystať napríklad detskú výživu alebo pikantnú salsu. Obsluha spotrebiča je potom tak jednoduchá, ako si len môžete priať. Zaskrutkujte nádobu do spotrebiča a stlačte pulzné tlačidlo.

Bohaté príslušenstvo

V jednoduchosti je krása, tak prečo si niektoré veci zbytočne komplikovať? Pripravený nápoj nemusíte nikam prelievať, stačí použiť fľašu, v ktorej ste ho mixovali. Súčasťou balenia sú hneď 3 rôzne veľké fľaštičky a to dve s objemom 0,6 litra, jedna potom s objemom 0,3 litra. Všetky sa hodia na cestu autom aj električkou, do fitka, na výlet či do práce. Fľaše sú navyše vyrobené z odolného Tritanu, ktorý neabsorbuje pachy. Jeden deň tak v nich môžete mať špenátové smoothie, druhé ráno do nich naliať jahodovú dobrotu bez toho, aby sa zmenila jej chuť.

Technické parametre

Ďalšie parametre
Záruka 24 mesiacov
Príkon mixéra 350 W
Objem hlavnej nádoby 0.6 l
Počet rýchlostí 1
Pulzný spínač Áno
Materiál nádoby tritan
Funkcie, príslušenstvo drvenie ľadu, mixovanie
Značky ETA
Rozmery výrobku
Šírka výrobku 12.5 cm
Výška výrobku 36.0 cm
Hĺbka výrobku 13.5 cm
Hmotnosť výrobku 1.4 kg
Rozmery balenia
Šírka výrobku 14.5 cm
Výška výrobku 40.5 cm
Hĺbka výrobku 15.0 cm
Hmotnosť výrobku 1.6 kg

 

Dodatočné parametre

Kategória: Stolové mixéry
Záruka: 24