Vážení zákazníci, spustili sme pre vás novú verziu nášho eshopu. V začiatkoch bude treba veľa vecí doladiť, preto vás prosíme o zhovievavosť, ak nebude všetko fungovať podľa vašich predstáv. Prosíme vás v rámci spolupráce, aby ste nás na chyby upozornili mailom na info@elektromax.sk. Taktiež pracujeme na dopĺňaní obrázkov a popisov jednotlivých produktov. Ďakujeme. Váš tím Elektromax.

Eta 3519 90000

Kód: 94740
Neohodnotené
Značka: ETA
€124
Vypredané
Položka bola vypredaná…

Detailné informácie

Podrobný popis

Všetko o produkte

vreckový vysávač • príkon 800 W • HEPA filter č. 12 • akčný rádius 11 m • objem priestoru pre prachové vrecko 3 l • elektronická regulácia sacieho výkonu • LED panel • mäkčené kolesá • otočné koliesko o 360° • tichý chod

 

Avanto ETA351990000, zlatá

Máte doma radi poriadok? Chcete upratovať ľahko a rýchlo bez zbytočnej námahy? Potom je vreckový vysávač ETA351990010 Avanto to pravé pre vás. Vysávač s príkonom 800 W s tichým chodom a objemným priestorom na prachové vrecko, ktoré pohltí až 3 litre prachu a nečistôt, sa stane nenahraditeľnou súčasťou vašej domácnosti.

Vynikajúce vlastnosti

Vysávač sa pýši kvalitným HEPA filterom č. 12, ktorý dokáže zachytiť aj tie najmenšie mikročastice. ECO motor s nižším príkonom sa postará o úsporu elektrickej energie a vysokú účinnosť vysávania. Ergonomicky tvarovaná rukoväť zaistí pohodlnú manipuláciu pri upratovaní. Akčný 11 m rádius vysávača umožňuje dosiahnuť do vzdialenejších miest bez nutnosti prepojovania napájacieho kábla. Pri kúpe vreckového vysávača vás určite poteší aj elektronická regulácia pre optimálne nastavenie sacieho výkonu.

Vreckový vysávač s ECO motorom a účinným HEPA filtrom č. 12 je vhodný do domácnosti s miláčikmi.

 

Najlepšia filtrácia

Okrem HEPA filtra č. 12, dostanete tiež 2 ks mikrofiltra – jeden ochranný vstupný motorový a jeden výstupný. Prachové vrecko ETA HYGIENIC má vynikajúcu účinnosť filtrácie aj tých najmenších prachových častíc vrátane peľov, roztočov atď. Vrecko má zvýšenú odolnosť proti nasiaknutej vlhkosti a pretrhnutiu tvrdými či ostrými predmetmi.

 


 

Bohaté príslušenstvo

Pri kúpe vysávača Avanto obdržíte univerzálnu podlahovú hubicu pre pohodlné vysávanie ako tvrdých podláh, tak aj kobercov. Ďalej získate turbokefu pre efektívnejšie vysávanie kobercov, ktorá z nich pozbiera vlasy či zvieraciu srsť. Malú turbokefu využijete na vysávanie čalúnenia. Ďalej dostanete kovovú teleskopickú rúrku s dĺžkou až 90 cm, vankúšovú hubicu pre šetrné vysávanie mäkkých textilných povrchov ako je čalúnenie alebo vankúše. Súčasťou balenia je aj štrbinová hubica na vysávanie úzkych a ťažko prístupných miest napríklad v rebrách radiátorov alebo za nábytkom, kefka s jemnými štetinkami pomáha pri upratovaní na miestach, ktoré potrebujete šetrne zbaviť prachu alebo pavučín (napríklad na nábytku, stenách či obrazoch). Súčasťou balenia je samozrejme aj prachové vrecko ETA HYGIENIC.

 


 

Špeciálna hubica na zber zvieracích chlpov

Ak máte domáceho miláčika, určite v príslušenstve oceníte ponúkanú špeciálnu hubicu na zber zvieracích chlpov.

 


 

 

Bezpečnosť predovšetkým

Myslíme na dlhú životnosť vášho vysávača Avanto, a preto je stroj vybavený ochranou proti prehriatiu motora a bezpečnostnou poistkou chýbajúceho prachového vrecka. Vreckový vysávač Avanto môže mať skutočne svoje parkovacie miesto, pretože disponuje 2 parkovacími polohami – vertikálnou aj horizontálnou. Vďaka praktickému držadlu je prenos vysávača veľmi jednoduchý.

 

 

Myslíme na vaše podlahy

Manipulácia s vysávačom je veľmi pohodlná vďaka koliesku otočnému o 360 stupňov, ktoré umožní pohyb všetkými smermi. Mäkčené pojazdové kolieska sú šetrné k hladkým podlahám, takže si kolieskami nezničíte a nepoškriabete podlahu.

 

 

 

Predĺžená záruka

ETA na tento produkt poskytuje predĺženú záruku na motor. Po registrácii sa tak záruka predĺži na päť rokov.

 

 

 


 

Hodnotenie vysávačov

Vysávače ETA 4AAAA: Hodnotenie vysávačov ETA prebieha v skúšobni v Hlinsku, kde sú viac ako 50 rokov podrobované testom podľa najprísnejších kritérií. Prechádzajú skúškami, ktoré otestujú ich výkonnosť pri vysávaní kobercov a tvrdých podláh, úroveň filtrácie a hlučnosť. Výsledné hodnotenie tak vyjadruje celkovú úroveň vysávača ETA. Tie, ktoré uspeli vo všetkých štyroch kategóriách, nesú označenie ETA 4AAAA. Uvedené hodnotenie je hodnotením spoločnosti ETA. Nejde o energetický štítok.

 

Dokumentácia k tomuto produktu
ETA_x519-10_manual_CZ+SK+GB+H+PL Stiahnuť / (2.76 MB)

Technické parametre

Všeobecné informácie
Vysávanie suché
Príkon vysávače 800 W
Hlučnosť 68 dB
Objem prachového vrecka alebo nádoby 3 l
Určenie ostatné, pre alergikov
Filtrácia
Typ filtrácie vreckový
Druh filtra HEPA H 12
Hubica
Turbokefa Áno
Typ turbokefy vzduchová
Príslušenstvo
Mäkké zadné kolieska Áno
Príslušenstvo v balení kefová, podlahová hubica, vankúšová hubica, hubica na zvieracie chlpy
Ďalšie parametre
Dĺžka kábla 7 m
Typ trubiek kovová teleskopická
Zdroj energie sieťový 230V
Prívodný kábel automatické navinutie
Napájanie vysávača 230 V
Akčný rádius/dosah 11 m
Značka kvality dTest Nie
Značky ETA
Rozmery výrobku
Šírka výrobku 47.0 cm
Výška výrobku 23.5 cm
Hĺbka výrobku 31.5 cm
Hmotnosť výrobku 7.6 kg
Rozmery balenia
Šírka výrobku 61.0 cm
Výška výrobku 32.5 cm
Hĺbka výrobku 34.5 cm
Hmotnosť výrobku 9.9 kg

Dodatočné parametre

Kategória: Podlahové vysáváče
Záruka: 24
Položka bola vypredaná…