Vážení zákazníci, spustili sme pre vás novú verziu nášho eshopu. V začiatkoch bude treba veľa vecí doladiť, preto vás prosíme o zhovievavosť, ak nebude všetko fungovať podľa vašich predstáv. Prosíme vás v rámci spolupráce, aby ste nás na chyby upozornili mailom na info@elektromax.sk. Taktiež pracujeme na dopĺňaní obrázkov a popisov jednotlivých produktov. Ďakujeme. Váš tím Elektromax.

Eta 4172 90000

Kód: 95284
Neohodnotené
Značka: ETA
€99
Vypredané
Položka bola vypredaná…

Detailné informácie

Podrobný popis

Fritéza teplovzdušná ETA Vital Fry 4172 90000, čierna/biela

Pripravte si svoje obľúbené vyprážané pokrmy v pohodlí domova a navyše zdravšie. S teplovzdušnou fritézou ETA Vital Fry to bude hračka. Fritéza pracuje za pomoci cirkulácie horúceho vzduchu a s nastaviteľnou teplotou 80 až 200 °C. Vnútorná nádoba má nepriľnavý povrch a veľkorysý objem 5,2 litra, ktorý vystačí na prípravu chrumkavých dobrôt pre celú rodinu. Fritézu Vital Fry od značky ETA využijete však nielen na prípravu hranoliek, ale aj mäsa, rýb aj mrazených polotovarov. Skvele poslúži aj na opätovný ohrev hotových pokrmov a dokonca s ňou môžete upiecť aj torty, sladké či slané koláče alebo muffiny. K dispozícii vám bude časovač, ktorý je možné nastaviť do 60 minút. Len čo časovač dobehne, zaznie cinknutie a fritéza sa automaticky vypne.

Kľúčové vlastnosti:

  • Vysoký príkon 1 800 W a veľkorysý objem 5,2 l
  • Zdravá príprava pokrmov horúcim vzduchom
  • 7 prednastavených programov pre pohodlnú obsluhu
  • Plynulé nastavenie teploty od 80 do 200 °C
  • Nastaviteľný časovač do 60 minút

 

 Pripravte si svoje obľúbené vyprážané pokrmy zdravšie v teplovzdušnej fritéze ETA Vital Fry.

 

Vyberte si z bohatej ponuky prednastavených programov

Pre jednoduché a rýchle nastavenie vám bude k dispozícii 7 prednastavených programov. Na dotykovom ovládacom paneli si ľahko nastavíte všetko presne tak, ako práve potrebujete. A vďaka prehľadnému LED displeju budete mať vždy dokonalý prehľad o tom, čo sa deje vo vnútri fritézy.

 


 

Prepracované bezpečnostné prvky

O pohodlie a bezpečie sa postará plastové vyhotovenie a tepelne izolované držadlo znižujúce riziko popálenia spolu s bezpečnostnými poistkami – tepelnou poistkou aj poistkou proti nesprávnemu zostaveniu. Protišmykové nôžky potom zaisťujú lepšiu stabilitu na pracovnej ploche.

 


 

Predĺženie záruky

Značka ETA poskytuje na vykurovacie teleso teplovzdušnej fritézy ETA Vital Fry 4172 90000 predĺženú záruku na 3 roky zadarmo. Pre túto službu je nutné sa zaregistrovať na stránkach výrobcu.

 

Technické parametre

Ďalšie parametre
Záruka 24 mesiacov
Príkon fritézy 1800 W
Typ fritovania horúci vzduch
Materiál nádoby povrch proti pripáleniu
Okienko vo veku Nie
Displej áno
Časovač/minútka áno
Regulácia teploty Áno
Objem fritovacieho koša 5.2 l
Značka kvality dTest Nie
Značky ETA
Rozmery výrobku
Šírka výrobku 33.0 cm
Výška výrobku 36.5 cm
Hĺbka výrobku 42.0 cm
Hmotnosť výrobku 5.2 kg
Rozmery balenia
Šírka výrobku 35.0 cm
Výška výrobku 40.5 cm
Hĺbka výrobku 35.5 cm
Hmotnosť výrobku 6.1 kg

Dodatočné parametre

Kategória: Fritézy
Záruka: 24
Položka bola vypredaná…