Vážení zákazníci, spustili sme pre vás novú verziu nášho eshopu. V začiatkoch bude treba veľa vecí doladiť, preto vás prosíme o zhovievavosť, ak nebude všetko fungovať podľa vašich predstáv. Prosíme vás v rámci spolupráce, aby ste nás na chyby upozornili mailom na info@elektromax.sk. Taktiež pracujeme na dopĺňaní obrázkov a popisov jednotlivých produktov. Ďakujeme. Váš tím Elektromax.

Eta 2103 90000

Kód: 78776
Neohodnotené
Značka: ETA
€42,90
Skladom (1 ks)

Detailné informácie

Podrobný popis

Popis:

Odolné nerezové prevedenie obľúbeného športového smoothie mixéra s prémiovým vybavením. To je stolný mixér ETA ActivMix Premium s výkonom 350 W. Hravo zvládne prípravu rôznych druhov ovocných nápojov, smoothie, proteínových fitness nápojov, výživy pre športovcov ale aj mliečnych koktailov.

Každodenná vitamínová bomba po celý rok

Poradí si aj s prípravou alkoholických i nealkoholických osviežujúcich drinkov, zveriť mu môžete aj drvenie ľadu na prípravu ľadovej kávy či ľadovej triešte.

ETA ActivMix Premium bude taktiež skvelým parťákom pri letnom grilovaní. Zvládne prípravu dresingov, salsa omáčok aj rôzne druhy marinád. Rodičia zase určite ocenia rýchlu prípravu domácich ovocných výživ a marmelád. S ETA ActivMix Premium si prídu na svoje aj milovníci krémových polievok a hladkých omáčok.

Tento mixér vyniká v praktickosti. Fľaše si môžete vziať so sebou do fitka, do práce, do školy aj na cesty. Slim design fľaše je navrhnutý priamo do ruky a súčasne padne aj do držiaka vo dverách auta či chladničky. Celé zostavenie mixéra je navyše jednoduché a intuitívne. Všetko je hotové počas chvíľky.

Rýchlo a jednoducho

Fľaša je zároveň mixovacou nádobou. Fľašu naplníte, jednoducho nasadíte mixovacie nože a umiestnite na motor. Po rozmixovaní fľašu odnímete, odskrutkujete nože a tie vymeníte za praktický tesniaci uzáver s náustkom. Príprava nápojov je jednoduchá a veľmi rýchla. Mixér zvládne až 19 000 otáčok za minútu. Klasická sklenená mixovacia nádoba s kvalitnými ostrými nožmi vám príde vhod, pokiaľ budete chcieť mixovať väčší objem surovín.

Prémiová výbava

Okrem veľkej 0,6 l fľaše dostanete k mixéru ešte jednu menšiu fľašu s objemom 0,4 l a sklenenú nádobu s objemom 1 l na mixovanie väčšieho objemu surovín. Obe fľaše sú vyrobené z vysoko odolného Tritanu. Ten neabsorbuje pachy ani chute a je zdravotne nezávadný. Veľká nádoba je vyrobená z vysoko odolného skla. Súčasťou je aj veľký neoprénový obal na udržanie teploty nápoja v 0,6 l fľaši. Ten oceníte najmä v letných mesiacoch.

Praktické maličkosti

Stolný mixér je vybavený priestorom na uloženie napájacieho kábla dlhého 1,2 metrov. Po použití sa fľaša s vekom ľahko umyje pod tečúcou vodou alebo ich vložiť do umývačky riadu. Nízka hmotnosť prístroja a kompaktné rozmery 12,5 x 36 x 13,5 cm (š x v x hl) predurčujú jeho stále umiestnenie na kuchynskej linke, aby bol neustále na dosah. Doprajte sebe a celej svojej rodine dennú dávku vitamínov po celý rok a choroby sa vám budú vyhýbať oblúkom. Dajte sa stolným mixérom príprave zdravých nápojov nový rozmer.

Technické parametre:

Nezaradené:
Príkon mixéra: 350 W
Objem hlavnej nádoby: 1 l
Počet rýchlostí: 1
Pulzný spínač: áno
Materiál nádoby: sklo
Funkcie, príslušenstvo: drvenie ľadu, mixovanie
Zdroj energie: sieťový

Rozmery produktu:
Šírka: 12.5 cm
Výška: 36.5 cm
Hĺbka: 14 cm
Hmotnosť: 2.3 kg

Rozmery balíka:
Šírka: 22 cm
Výška: 35 cm
Hĺbka: 16 cm
Hmotnosť: 2.62 kg

Špecifikácie:

Športový mixér

* Je to mixér a prenosná fľaša v jednom!
* Ideálny na prípravu celej rady čerstvých ovocných, fitness / proteínových nápojov, mliečnych koktailov, miešaných alko / nealko nápojov, smoothies pre výživu športovcov a osôb držiacich rôzne druhy diét alebo správnu životosprávu
* Mixér je vhodný aj k drteniu ľadu, čo oceníte hlavne v horúcich letných dňoch pri príprave vlastnej ľadovej drte alebo ľadovej kávy
* Bez problémov zvládne prípravu salsa omáčok, detských výživ a pod.
* Čerstvo pripravený nápoj si môžete vziať kamkoľvek – do práce, školy, telocvične a na cesty
* 1,0 l sklenená pracovná nádoba
-Veko je vybavené odnímateľnou krytkou pre plnenie tekutín bez nutnosti odnímania veka
* Pracovná fľaša o objeme 0,6 l a 0,3 l
* Fľaše sú vyrobené z vysoko odolného Tritanu (BPA free), ktorý neabsorbuje vône, chuť ani farbu potravín
* Neoprénový termoobal na fľašu 0,6 l na udržanie teploty nápojov
* Vďaka slim prevedeniu sa fľaša vojde do priehradky dverí chladničky a auta
- rozmer je kompatibilný s integrovanými držiakmi nápojov v automobiloch, takže si môžete užívať zdravé drinky aj na cestách
* Fľaša je opatrená tesniacim vekom, pútkom na zavesenie pre pohodlné prenášanie
* Otvor vo veku pre jednoduchú a pohodlnú konzumáciu tekutín aj behom chôdze, pri športe či počas cestovania automobilom
* Bezpečnostná poistka proti nesprávnemu zostaveniu mixéra a protisklzové nožičky zaisťujú maximálnu bezpečnosť a stabilitu behom užívania
* Fľašu jednoducho odnímete z mixéra, odskrutkujete mixovacie nože a nahradíte vekom, nie je potrebné nič prelievať
* Pulzné ovládanie stlačením jedného tlačidla
* Priestor pre uloženie napájacieho kábla
* Jednoduché a rýchle zostavenie
* Veľmi rýchla a jednoduchá príprava
* Ľahko umývateľný povrch (fľašu s vekom je možné umývať v umývačke riadu)
* Motor s príkonom 350 W
* Maximálne otáčky 19 000/min.
* Prívodný kábel 1,2 m s možnosťou navinutia
* Nízka hmotnosť 1,1 k g
* Hlučnosť je 85 dB(A) re 1pW

Dodatočné parametre

Kategória: Stolové mixéry
Záruka: 24