Vážení zákazníci, spustili sme pre vás novú verziu nášho eshopu. V začiatkoch bude treba veľa vecí doladiť, preto vás prosíme o zhovievavosť, ak nebude všetko fungovať podľa vašich predstáv. Prosíme vás v rámci spolupráce, aby ste nás na chyby upozornili mailom na info@elektromax.sk. Taktiež pracujeme na dopĺňaní obrázkov a popisov jednotlivých produktov. Ďakujeme. Váš tím Elektromax.

Miele kartuša TwinDos Care 11171430

Kód: 92567
Neohodnotené
Značka: MIELE
€15
Skladom (4 ks)

Detailné informácie

Podrobný popis

Všetko o produkte

čistiaci prostriedok • do práčok typu Miele W1 • pre optimálnu funkčnosť dávkovacieho systému • použitie pred výmenou pracieho prostriedku a v prípade nepoužívania spotrebiča cca 2 mesiace • až 5 čistiacich cyklov

Miele TwinDosCare

Vlastníte práčku Miele radu W1 a chcete, aby vám čo najlepšie a optimálne dávkovala prací prostriedok prostredníctvom Miele TwinDos technológie? Potom si kúpte čistiaci prostriedok Miele TwinDosCare, na prepláchnutie vedenia dávkovacieho systému.

Prípravok je vhodné použiť kedykoľvek pred výmenou pracieho prostriedku či po dlhšej dobe čo ste zariadenie nespustili. Balenie obsahuje čistič až na 5 cyklov. Výsledky prania tak budú maximálne dokonalé.

Technické parametre

Ďalšie parametre
Značky Miele
Rozmery výrobku
Šírka výrobku 9.0 cm
Výška výrobku 26.0 cm
Hĺbka výrobku 9.0 cm
Hmotnosť výrobku 1.5 kg
Rozmery balenia
Šírka výrobku 9.5 cm
Výška výrobku 9.0 cm

Dodatočné parametre

Kategória: Doplnky a chémia
Záruka: 24