Vážení zákazníci, spustili sme pre vás novú verziu nášho eshopu. V začiatkoch bude treba veľa vecí doladiť, preto vás prosíme o zhovievavosť, ak nebude všetko fungovať podľa vašich predstáv. Prosíme vás v rámci spolupráce, aby ste nás na chyby upozornili mailom na info@elektromax.sk. Taktiež pracujeme na dopĺňaní obrázkov a popisov jednotlivých produktov. Ďakujeme. Váš tím Elektromax.

TP-Link Archer VR300 AC1200 VDSL/ADSL/LAN/WAN

Kód: 81844
Neohodnotené
Značka: TP-Link
€53,99
Skladom (1 ks)

Detailné informácie

Podrobný popis

TP-Link Archer VR300 v elegantnom čiernom prevedení bude štýlovým sieťovým doplnkom vašej domácnosti či kancelárie. Podporuje štandardné pripojenia DSL (VDSL2, ADSL, ADSL2, ADSL2 +). Vďaka technológii VDSL2, dosahuje rýchlosti sťahovania a nahrávania až 100 Mbps súčasne v oboch smeroch. Ponúka prenos Wi-Fi signálu v dvoch pásmach 802.11b/g/n 2,4 GHz o rýchlosti 300 Mbps a 802.11a/n/ac 5GHz s rýchlosťou 867 Mbps. Disponuje štvoricou externých antén pre stabilný signál do všetkých smerov s vynikajúcim bezdrôtovým pokrytím. Vo výbave má 3 LAN porty RJ-45, LAN/WAN port RJ-45, RJ-11 port, reset tlačidlo, WPS, konektor pre napájanie a tlačidlo na zapnutie a vypnutie.

Spoľahlivý a rýchly

Model Archer VR300 je výkonný DSL modem a router, ktorý obsahuje dve pásma s celkovou rýchlosťou až 1200 Mbps. 2,4 GHz pásmo s rýchlosťou 300 Mbps úplne postačí na každodenné prehľadávanie internetu, zatiaľ čo 5 GHz s rýchlosťou 867 Mbps poslúži pri streamovaní HD videí a hraní online hier. 

Širokopásmové pripojenie VDSL

Prostredníctvom technológie VDSL2 dokáže router ponúknuť obrovskú rýchlosť prenosu dát cez širokopásmové pripojenie VDSL a to až 100 Mbps. Archer VR300 slúži ako DSL modem a bezdrôtový router, kombinuje tak dve zariadenia v jednom. Podporuje štandardné pripojenia DSL (VDSL2, ADSL, ADSL2, ADSL2 +).

Jednoduchá obsluha

Router Archer VR300 je možné nastaviť v priebehu pár minút vďaka intuitívnemu webovému rozhraniu a výkonnej mobilnej aplikácii Tether. Obe spôsoby vám dovolia spravovať nastavenie siete, dokonca aj nastavenia rodičovskej kontroly a riadenia prístupu. Svoju domácu sieť máte pod kontrolou kedykoľvek a kdekoľvek. 

Postará sa o vás 

4 externé antény sú veľmi výkonné a poskytujú bezdrôtové pokrytie signálu. Pomocou dlhého dosahu, router Archer VR300 vytvára silnú a stabilnú Wi-Fi sieť. Ochrana proti zásahu bleskom až do napätia 6 kV chráni router pred poškodením, takže si môžete internet užívať aj v zlom počasí.

Rodičovská kontrola

Archer VR300 umožňuje nastaviť limity na dobu, kedy deti môžu tráviť čas na internete a určiť, ktoré zariadenia majú prístup k samotnému internetu. Môžete aj vytvoriť samostatnú sieť pre hostí, aby tá vaša zostala v bezpečí.

Dodatočné parametre

Kategória: xDSL modemy
Záruka: 24