Vážení zákazníci, spustili sme pre vás novú verziu nášho eshopu. V začiatkoch bude treba veľa vecí doladiť, preto vás prosíme o zhovievavosť, ak nebude všetko fungovať podľa vašich predstáv. Prosíme vás v rámci spolupráce, aby ste nás na chyby upozornili mailom na info@elektromax.sk. Taktiež pracujeme na dopĺňaní obrázkov a popisov jednotlivých produktov. Ďakujeme. Váš tím Elektromax.

TP-Link Archer C2300 WiFi Router

Kód: 85631
Neohodnotené
Značka: TP-Link
€88
Vypredané
Položka bola vypredaná…

Detailné informácie

Podrobný popis

Wi-Fi gigabitový router TP-Link Archer C2300 v čiernej farbe zaistí dvojpásmovú bezdrôtovú sieť pre rýchle prenosy dát. 5 GHz pásmo poskytuje rýchlosť 1625 Mb/s a 2,4 GHz pásmo rýchlosť 600 Mb/s čo činí celkovú rýchlosť až 2,25 Gb/s. Výkonné spracovanie zabezpečuje 2-jadrový procesor s frekvenciou 1,8 GHz, ktorému asistuje koprocesor. Vyznačuje sa technológiou MI-MIMO pre pripojenie viacerých zariadení bez obmedzenia rýchlosti prenosu. Technológia Range Boost, zosilňovač výkonu a tri antény sa postarajú o veľký dosah signálu. Podpora servera OpenVPN a PPTP VPN a technológia VPN Acceleration zrýchľujú VPN na ultra úroveň. Podporuje VPN server a Smart Connect.

Dvojpásmové pripojenie

Vysokorýchlostné bezdrôtové pripojenie Wi-Fi teraz môžete mať v celom dome. Pokročilá technológia NitroQAM dokáže dosiahnuť routeru TP-Link Archer C2300 Wi-Fi rýchlosť až 1625 Mb/s v pásme 5 GHz a 600 Mb/s v 2,4 GHz pásme. Hravo zvládne vaše obľúbené činnosti ako je hranie online hier, sledovanie filmov vo vysokom rozlíšení 4K online alebo zdieľanie veľkých súborov. Router je ideálny pre súčasné pripojenie streamovania v rozlíšení 4K a hrania online hier.

Výkonné jadro

O chod routru TP-Link Archer C2300 sa postará procesor Broadcom so základnou frekvenciou 1,8 GHz, ktorému asistuje koprocesor pre rýchlejší routing.Skvele koordinuje všetky procesy, čo je zárukou rýchleho prenosu dát a pripojenia viacerých zariadení a aplikácií, ktoré si vyžadujú vysokú prenosovú rýchlosť. Router TP-Link Archer C2300 je vybavený operačnou pamäťou RAM o veľkosti 512 MB flash pamäťou s kapacitou 128 MB.

Technológia Mu-Mimo

Vďaka technológii Mu-Mimo môžete pripojiť viacero zariadení ku routru TP-Link Archer C2300 a zároveň sa zvyšuje priepustnosť a znižuje latenciu. Nie len vy, ale aj ostatní užívatelia siete si užijete internetové pripojenie naplno bez nežiadúcich spomalení. Každé zariadenie dokáže mať v skvelé pripojenie v rovnakom čase. Router TP-Link Archer C2300 vysiela dáta do zariadení súčasne a nestrieda kanály ako bežný router.

Range Boost

Sieťový router TP-Link Archer C2300 disponuje trojicou vysoko výkonných antén s výkonovým zosilňovačom, ktoré vytvárajú silné pokrytie Wi-Fi signálomv celom vašom dome. Technológia Range Boost sa vyznačuje zlepšením schopnosti detekcie vzdialenejších zariadení alebo zariadení s nižším výkonom a vďaka tomu bude mať vaša sieť ešte väčší dosah. Range Boost poskytuje špičkové pokrytie bezdrôtovým signálom, aby každé zariadenie v sieti malo rovnaký signál a rýchlosť prenosu dát bez rozdielnu na vzdialenosť od routra.

Možnosti káblového pripojenia

Vďaka technológii Link Aggregation a 10x rýchlejšiemu rozhraniu USB 3.0 môžete s routerom ľahko zdieľať súbory, fotografie a videá z externých diskovcez Wi-Fi na všetky pripojené zariadenia ku sieti. K dispozícii ponúka 4 rozhrania LAN RJ-45 a jedno WAN rozhranie s rýchlosťou 10/100/1000 Mbps.Prostredníctvom týchto portov je možné pripojiť zariadenia bez Wi-Fi technológie. Router má aj port USB 2.0.

Bezpečné prenosy dát

Router TP-Link Archer C2300 podporuje technológiou VPN Acceleration, ktorá zabezpečuje rýchle a stabilné VPN pripojenie. Pomocou OpenVPN a PPTP VPN bude virtuálna súkromná sieť zabezpečená pri odosielaní aj prijímaní dát. Router využíva 64 alebo 128 bitové šifrovanie WEP, WPA/WPA2 a WPA-PSK/WPA-PSK2. Podporuje sieťové protokoly IPv4 a IPv6rodičovskú kontrolulokálny manažment, hostiteľský list a plánované prístupy.

Intuitívne ovládanie

Nastavte a spravujte vašu Wi-Fi sieť prostredníctvom bezplatnej aplikácie Tether spoločnosti TP-Link, ktorá je k dispozícii pre zariadenie s operačným systémom Android aj iOS. Jednoduché delenie aplikácie je zárukou rýchleho prístupu ku všetkým nastaveniam bezdrôtovej siete cez telefón alebo tablet. Na routeri TP-Link Archer C2300 sa nachádzajú aj tlačidlá a LED kontrolky pre základné manuálne ovládanie ako je napríklad zapnutie/vypnutie Wi-Fi siete alebo reset zariadenia.

Dodatočné parametre

Kategória: Routery
Záruka: 24
Položka bola vypredaná…