Vážení zákazníci, spustili sme pre vás novú verziu nášho eshopu. V začiatkoch bude treba veľa vecí doladiť, preto vás prosíme o zhovievavosť, ak nebude všetko fungovať podľa vašich predstáv. Prosíme vás v rámci spolupráce, aby ste nás na chyby upozornili mailom na info@elektromax.sk. Taktiež pracujeme na dopĺňaní obrázkov a popisov jednotlivých produktov. Ďakujeme. Váš tím Elektromax.

Tefal PF 220838

Kód: 82613
Neohodnotené
Značka: Tefal
€129
Skladom (1 ks)

Detailné informácie

Podrobný popis

Ak si neviete predstaviť ani jeden deň bez chrumkavého pečiva, potom bude pre Vás táto pekáreň Tefal PF220838 Pain Plaisir ako stvorená. Vyznačuje sa výkonom 650 wattov, vďaka ktorému dosahuje perfektné výsledky v podobe lahodného a veľmi chutného chlebu. Jej objem dosahuje jeden liter. Je len na Vás, ktorý zo 17 programov zvolíte. Svojim jednoduchým čiernym prevedením perfektne zapadne do každej kuchyne.

Poctivý domáci

Pripravujte si svoj obľúbený chlieb či pečivo v pohodlí svojho domova. Chuť čerstvého domáceho chlebu bude s tým z obchodu neporovnateľná. Presne viete, čo je obsahom a čo sa v ňom nachádza. Tento domáci pomocník sa navyše vyznačuje funkciou rýchleho pečenia, ale aj funkciou udržiavania teploty. 

Programy

Pekáreň chleba Tefal PF220838 Pain Plaisir sa vyznačuje až 17 rôznymi programami. Je len na Vás, na ktorý máte chuť a ktorý si nakoniec zvolíte. Dokonca disponuje aj programom „gluten free“, čo ocenia predovšetkým celiaci. 

Dizajn

Kompaktným prevedením Vám v kuchyni nebude zaberať príliš veľa miesta. Nemusíte mať teda obavy, že by Vám pekáreň pri každodennom varení akokoľvek prekážala. Na vrchnej časti sa nachádza displej, ktorý Vás informuje o priebehu pečenia. Akustický signál Vás zase upozorní na to, keď program skončí.

Dodatočné parametre

Kategória: Pekárne chleba
Záruka: 24