Vážení zákazníci, spustili sme pre vás novú verziu nášho eshopu. V začiatkoch bude treba veľa vecí doladiť, preto vás prosíme o zhovievavosť, ak nebude všetko fungovať podľa vašich predstáv. Prosíme vás v rámci spolupráce, aby ste nás na chyby upozornili mailom na info@elektromax.sk. Taktiež pracujeme na dopĺňaní obrázkov a popisov jednotlivých produktov. Ďakujeme. Váš tím Elektromax.

Tefal FX 100015

Kód: 93742
Neohodnotené
Značka: Tefal
€139
Vypredané
Položka bola vypredaná…

Detailné informácie

Podrobný popis

Fritovací hrniec Tefal FX 100015

Máte radi vyprážané jedlo, ale doprajete si ho iba občas, pretože je pre vás veľmi ťažké a nezdravé? Ak áno, tak sa fritovací hrniec Tefal FX 100015 stane nenahraditeľným pomocníkom vo vašej kuchyni. Tento pomocník do kuchyne na rozdiel od konkurenčných výrobkov nepotrebuje k príprave pokrmov ani kvapku oleja. Vďaka tomu je jedlo rovnako chutné, ako s použitím oleja, ale o veľa zdravšie.
Na dosiahnutie dokonalých výsledkov si môžete na termostate nastaviť teplotu od 150°C do 200°C. Vždy teda nájdete potrebnú teplotu, aby vaše jedlo bolo dokonalé.
Najviac ale určite oceníte, že je možné tohto pomocníka vložiť do umývačky a vyhnúť sa tak neobľúbenému umývaniu. 

Zdravé vyprážanie

Svoje obľúbené jedlá si môžete pripraviť buď úplne bez oleja, alebo s jednoduchým minimom. Hranolky či zemiakové placky už u vás doma nebudú len výnimočne, ale budete si môcť na ich zdravom variante pochutnať kedykoľvek budete chcieť a to bez výčitiek svedomia. Od teraz si budete môcť každý deň pochutnať na zdravom a pritom chutnom jedle.
Fritovací hrniec Tefal FX 100015 sa pýši pokročilou technológiou Air Pulce. Tá sa stará o dokonalé prúdenie horúceho vzduchu. Vďaka tomu bude jedlo nezameniteľne chrumkavé na povrchu a pritom šťavnaté vnútri.

Všestranné využitie

Fritovací hrniec Tefal FX 100015 zvládne hneď niekoľko druhov príprav jedla, takže si vždy bez problémov vyberie tú, ktorú práve potrebujete.

  • Vyprážanie
  • Pečenie
  • Grilovanie

Ďalšou výhodou je, že prístroj budete môcť používať častejšie a nebude vám teda v kuchyni prekážať.

Dodatočné parametre

Kategória: Fritézy
Záruka: 24
Položka bola vypredaná…