Vážení zákazníci, spustili sme pre vás novú verziu nášho eshopu. V začiatkoch bude treba veľa vecí doladiť, preto vás prosíme o zhovievavosť, ak nebude všetko fungovať podľa vašich predstáv. Prosíme vás v rámci spolupráce, aby ste nás na chyby upozornili mailom na info@elektromax.sk. Taktiež pracujeme na dopĺňaní obrázkov a popisov jednotlivých produktov. Ďakujeme. Váš tím Elektromax.

Sage SKE 825 BSS

Kód: 84923
Neohodnotené
Značka: SAGE
€129
Vypredané
Položka bola vypredaná…

Detailné informácie

Podrobný popis

Rýchlovarná kanvica Sage SKE825BSS The Smart Kettle™ v elegantnom nerezovom prevedení. Jednou z hlavných výhod je nastavenie teploty: 80°C, 85°C, 90°C, 95°C a 100°C. Navyše je vybavená funkciou Keep Warm - udržovanie teploty. S objemom 1,7 l a zakrytým výhrevným telesom ľahko a rýchlo pripravíte perfektnú šálku kávy, čaju pre svojich priateľov. Manipulácia s kanvicou je obzvlášť pohodlná, a to aj vďaka bezpečnostnému mechanizmu tlmeného otvárania. Medzi ďalšie prenosti patrí: obojstranný vodoznak a priezor vo viečku, 360° otočná základňa, ergonomicky tvarovaná rukoväť, podsvietené tlačidlo aj zvuková signalizácia dosiahnutia bodu varu vody.

Sage SKE825BSS The Smart Kettle™

  • Rýchlovarná kanvica s nastavením teploty
  • Mechanizmus tlmeného otvárania veka
  • Zvuková signalizácia dosiahnutia nastavenej teploty / bodu varu
  • Automatické vypnutie a ochrana proti prehriatiu pri zapnutí bez vody
  • Použité materiály: liata nerezová oceľ, zliatina ušľachtilých kovov, vysoko odolný plast
  • Napájanie: 220 – 240 V ~ 50 Hz
  • Príkon: 2200 W

Možnosť nastavenia teploty

Teplota vody je jedným z najdôležitejších faktorov, ktorý ovplyvňuje výslednú chuť a kvalitu pripravovaného nápoja, a práve preto je u táto špecifická rýchlovarná kanvica s nastavením teploty, aby ste mohli naozaj poznať skutočnú chuť svojho obľúbeného čaju alebo kávy.

  • Nastavenie teploty podľa druhu pripravovaného čaju: 80°C, 85°C, 90°C, 95°C a 100°C

Funkcia KEEP WARM

Rýchlovarná kanvica Sage SKE825BSS je vybavená praktickou funkciou "Keep Warm" pre udržanie nastavenej teploty vody. Správna príprava vybraných druhov čaju vyžaduje dosiahnutie bodu varu a ochladenie vody na požadovanú teplotu v závislosti na type pripravovaného čaju. Kanvica umožňuje prípravu čaju aj týmto spôsobom. Po dosiahnutí bodu varu zvolíte požadovanú teplotu a stlačíte tlačidlo KEEP WARM a START. Voda v kanvici bude chladnúť na nastavenú teplotu a pri tejto teplote bude udržiavaná po dobu 20 min.

Dodatočné parametre

Kategória: Rýchlovarné kanvice
Záruka: 24
Materiál nádoby: kovové
Príkon: 2200 W
Položka bola vypredaná…