Vážení zákazníci, spustili sme pre vás novú verziu nášho eshopu. V začiatkoch bude treba veľa vecí doladiť, preto vás prosíme o zhovievavosť, ak nebude všetko fungovať podľa vašich predstáv. Prosíme vás v rámci spolupráce, aby ste nás na chyby upozornili mailom na info@elektromax.sk. Taktiež pracujeme na dopĺňaní obrázkov a popisov jednotlivých produktov. Ďakujeme. Váš tím Elektromax.

Revlon RVDR5222E

Kód: 86233
Neohodnotené
Značka: REVLON
€59,90
Vypredané
Položka bola vypredaná…

Detailné informácie

Podrobný popis

Kefa na vlasy Revlon RVDR5222E Salon One Step Volumizer ponúka oválny design, ktorý je navrhnutý tak, aby rýchlo a rovnomerne distribuoval vzduch do vlasov, pre rýchlejšie vysušenie a menšie poškodenie vlasov spôsobené teplom. Vďaka technológii IONIC TECHNOLOGY® vlasy rýchlejšie schnú a dochádza k menšiemu poškodeniu vplyvom tepla a keramický povrch zabezpečí rovnomerné rozloženie tepla a menšie poškodenie. Kefa ponúka až 3 teploty sušenia horúcim vzduchom a 2 rýchlosti prúdenia vzduchu.

Kefa na vlasy Revlon RVDR5222E Salon One Step Volumizer

  • Kombinované štetiny
  • 2 úrovne rýchlosti a 3 úrovne teploty
  • Ergonomická rukoväť
  • Chladná špička
  • Ionizačná technológia
  • Keramický povrch
  • Otočný napájací kábel 


Ionizačná technológia

Ionizačná starostlivosť sa stará o antistatické sušenie, kedy záporne nabité ióny eliminujú statickú elektrinu, vyhladzujú kutikuly a výsledným efektom budú dokonale lesklé vlasy. Účes bude hladký a bez strapatenia. Vyhladzuje a zjemňuje vlasy a znižuje krepatenie a statiku. Vyskúšajte ho sami a neoľutujete.

Revolučná úprava vlasov

Kefa na vlasy Revlon RVDR5222E je navrhnutá tak, aby v jednom kroku vytvorila vašim vlasom bohatý objem a žiarivý lesk. Unikátny oválny dizajn kefy rýchlo vytvára objem bez skrepatených končekov a krásne nadýchané kučery. Keramický povrch pre rovnomerné rozloženie tepla a menšie poškodenie vlasov. Kefa ponúka kombinované štetiny, diviačie štetiny s nylonovými guľôčkovými hrotmi dodávajú objem a zaisťujú hladký a lesklý styling.

Dodatočné parametre

Kategória: Ostatná osobná starostlivosť
Záruka: 24
Položka bola vypredaná…