Vážení zákazníci, spustili sme pre vás novú verziu nášho eshopu. V začiatkoch bude treba veľa vecí doladiť, preto vás prosíme o zhovievavosť, ak nebude všetko fungovať podľa vašich predstáv. Prosíme vás v rámci spolupráce, aby ste nás na chyby upozornili mailom na info@elektromax.sk. Taktiež pracujeme na dopĺňaní obrázkov a popisov jednotlivých produktov. Ďakujeme. Váš tím Elektromax.

Marvo SG-118 Gaming čierne Repro

Kód: 93668
Neohodnotené
Značka: MARVO
€9,50
Skladom (1 ks)

Detailné informácie

Podrobný popis

Herné reproduktory Marvo SG-118

Farebná hudba má nový význam
Jednoduché, ale zároveň štýlové herné reproduktory, ktoré uspokoja nie len svojim zvukom, ale aj vzhľadom. Ak Vás už nebaví nudný design Vašich reproduktorov a chcete do života niečo nového, SG-118 sú priamo pre Vás.

Ten správny design pre Vašu hernú mašinu
V jednoduchosti je sila, ale to neznamená, že jednoduchosť nemôže byť štýlová. Jednoduché tvary s nádychom futuristického designu a podsvietenie zaručia zvedavé pohľady každého, kto reproduktory uvidí.

Na kvalitu sa nezabúda
Hoci ku kompromisu medzi kvalitou a veľkosťou reproduktorov vždy musí dôjsť, firme Marvo sa podarilo tomuto kompromisu čo najviac zabrániť. Jednoduchá inštalácia cez 3.5mm jack s USB a dostatočná dĺžka kábla sú samozrejmosťou.

Vlastnosti
* Výkon: 2x 3 W
* Frekvenčný rozsah: 150 Hz - 20 kHz
* Impedancia: 2x 4 Ohmy
* Veľkosť meniča: 2x 2 palce
* Konektory: 3.5 mm jack (audio) + USB (napájanie)
* Dĺžka kábla: 1,2 m

 

Dodatočné parametre

Kategória: PC reproduktory
Záruka: 24