Vážení zákazníci, spustili sme pre vás novú verziu nášho eshopu. V začiatkoch bude treba veľa vecí doladiť, preto vás prosíme o zhovievavosť, ak nebude všetko fungovať podľa vašich predstáv. Prosíme vás v rámci spolupráce, aby ste nás na chyby upozornili mailom na info@elektromax.sk. Taktiež pracujeme na dopĺňaní obrázkov a popisov jednotlivých produktov. Ďakujeme. Váš tím Elektromax.

Krups EA 890110 Espresso automatické

Kód: 85338
Neohodnotené
Značka: KRUPS
€459
Vypredané
Položka bola vypredaná…

Detailné informácie

Podrobný popis

Automatické espresso Krups Evidence prichádza s vylepšeným elegantným dizajnom, s modernými funkciami, v kompaktom tele. Jednoduchosť ovládania vám zaručí podsvietený dotykový OLED displej. Nová technológia Quattro Force vám prinesie nielen profesionálne zomletú kávu, ale aj ušetrenie 20% času pri mletí. Vybrať si môžete z 15 druhov nápojov, ktoré zahŕňajú nielen kávu, ale aj 3 teploty pre dokonalú prípravu čaju. Oceníte automatické funkcie čistenie a odvápnenia, ktoré zachovávajú dokonalú chuť a vôňu kávy, ako aj dlhšiu životnosť kávovaru. Kávovar Krups Evidence prináša prepracovanie do posledného detailu, pre čo najlepší pôžitok z kávy.

Automatické espresso KRUPS EA890C10 Evidence

  • 15 receptov:  espresso, double espresso, coffee, double coffee, cappuccino, double cappuccino, macchiato, double macchiato, green tea, black tea, herbal tea, ristretto, frothed milk, doppio, americano
  • Funkcia One-Touch-Cappuccino
  • Príprava 2 šálok kávy súčasne
  • Objem zásobníka na kávové zrná 260g
  • Objem nádržky na vodu 2,3L
  • Odnímateľný zásobník na vodu
  • Systém detekcie prázdneho zásobníka na vodu
  • Nastavenie množstva vody v šálke
  • Výstup kávy s nastaviteľnou výškou
  • Osvetlený displej
  • Kónický mlynček na kávu
  • Automatický cyklus dvojitého mletia pre veľké kávy (220ml)
  • Funkcia teplej vody
  • Funkcia pary
  • Patentovaný kompaktný systém termobloku
  • Filtračný systém
  • Automatické funkcie: odvápňovanie, preplachovanie, preplachovanie mliečnej trysky, pripomenutie odvápňovania
  • Programovateľné automatické vypnutie
  • Individuálne nastavenie
  • Výkon 1450W
  • Tlak 15 bar
     

Káva profesionálnej úrovne u vás doma

Automatický kávovar na espresso Krups Evidence, vyrobený s maximálnou starostlivosťou a precíznosťou až do posledného detailu, ponúka neprekonateľný pôžitok z kávy, a to ako počas prípravy, tak aj počas jej vychutnávania. Tento ľahko použiteľný kávovar na espresso je vybavený technológiou Krups Quattro Force pre prípravu vynikajúcej kávy s rozdielom, ktorý si vychutnáte, kvalitou mletia závratnou rýchlosťou ako u baristu, bohatou a krémovou penou a automatickým cyklom preplachovania parnej trysky pre zaistenie dlhodobej výkonnosti. Širokú škálu praktických funkcií dopĺňa elegantný a moderný vzhľad navrhnutý tak, aby sa hodil do každej kuchyne.

Elegantný a moderný vzhľad

Automatický kávovar na espresso Krups Evidence je navrhnutý na prípravu dokonalej kávy v pohodlí domova. Ponúka perfektné výsledky prípravy kávy až do posledného detailu. So systémom Krups Quattro Force môžete pripravovať vynikajúcu kávu, od mletia zŕn až po napustenie do šálky, pomocou 15 rôznych nastavení obsahujúce všetky vaše obľúbené nápoje, a vychutnať si ten rozdiel a elegantný vzhľad, ktorý sa dokonale hodí do každej kuchyne.Tým, že sa postaráme o každý detail, od mletia zŕn až po naplnenie šálky, s maximálnou rýchlosťou a ľahkosťou, môžete objaviť zážitok z dokonalej kávy v domácom prostredí, a to všetko so štýlovým a elegantným vzhľadom.

Pridajte extra porciu espressa

Vylepšite svoj obľúbený nápoj extra porciou espressa, ktorá dodá akémukoľvek nápoju intenzívnejšiu chuť a energiu, alebo použite nastavenie na tmavú kávu pre získanie silnej  a plnej chuti, s dokonalou arómou. Vyskušajte funkciu DARK pre zvýšenie intenzity kávy, alebo pridajte extra porciu espresa s funkciou EXTRA SHOT.

Intuitívny OLED displej a jednoduchosť používania

Prirodzený a intuitívny ovládací panel OLED s dotykovými tlačidlami ponúka jednoduché ovládanie kávovaru jemným stlačením tlačidiel. Zážitok z pitia kávy umocňuje úplne nový dizajn spájajúci veľké objemy (2,3 l nádrž na vodu a 260 g zásobník kávových zŕn) s optimálnymi rozmermi a ergonómiou do jedného prístroja. Vďaka automatickému cyklu preplachovania parnej trysky je možné znížiť usadzovanie vodného kameňa a znížiť pravidelnú údržbu na absolútne minimum a tak zaistiť bezproblémový chod a dlhú životnosť.

Dokonalá šálka kávy

Vybrať si môžete z 15 druhov nastavenia nápojov vrátane cappuccina One-Touch, klasického espressa, latté a celej škály všetkých vašich obľúbených nápojov. Výraznejšiu chuť si môžete nastaviť vďaka funkcii extra porcie, ktorá do akéhokoľvek nápoja pridá espresso, prípadne si môžete nastaviť voľbu tmavej kávy pre ešte silnejšiu chuť.

Dva mliečne nápoje súčasne

KRUPS Evidence je absolútne výnimočný funkciou automatickej prípravy dvoch mliečnych nápojov súčasne. Znižuje tak dobu prípravy na minimum. Funkcia dvojitej prípravy je dostupná jednoduchým dvojnásobným stlačením tlačidla požadovaného nápoja.

Odvápňovanie

Vodný kameň je veľkým nepriateľom prístrojov, ktoré pracujú s ohrevom vody. Niektoré prístroje sa musia veľmi často odvápňovať, avšak na rozdiel od konkurencie sa u KRUPS kávovarov započíta do limitov pre odvápnenie len príprava horúcej vody alebo mliečnej penynie však príprava čiernych kávových nápojov. 
Thermoblock® a nerezové vedenie vody sú odolné proti usadzovaniu vápenatých usadenín. Prístroj sa po každej príprave kávy vypustí a tým vyzrážanémolekuly vápnika odvedie do odkvapovej misky. Vodný filter "Claris Aqua" s protismerným prúdením ako u profesionálnych filtračných systémov pripraví pH neutrálnu vodu bez zápachu chlóru a výrazne redukuje množstvo nežiaducich látok.

Quattro Force

Novo vyvinutá technológia Quattro Force sa zameriava na štyri hlavné faktory, ktoré sú obzvlášť dôležité pre prípravu kávy:

  • Nový extrémne odolný nastaviteľný Activespeed mlynček s kónickým tvrarom dokáže ušetriť až 20% času pri každom mletí. Vďaka vysoko kvalitným materiálom sa vyznačuje veľkou životnosťou a dáva tak záruku švajčiarskej kvality. Preto je využívaný tiež v profesionálnych kávových prístrojoch. Mlynček je možné individuálne nastaviť na tri stupne jemnosti mletia. Ako jediný na trhu prispôsobuje dĺžku mletie tak, aby vždy použil presné množstvo kávy.
  • Sparovacia jednotka kompaktného Thermoblocku® bola vyvinutá tak, aby vaša káva mala vždy tú správnu teplotu. KRUPS využíva elektronicky riadený prietokový ohrev v patentovanom Thermoblocku®, ktorý zaistí sparenia kávy správnou teplotou už od prvej šálky.
  • Funkcia Ultraflat Tamping zabezpečuje najsilnejšie stlačenie kávy. Aby Vaša káva mala čo najviac chuti a arómy, musí byť pred sparením stlačená dostatočnou silou. Kávovary KRUPS sú vybavené unikátnym hydraulicky pěchovacím systémom, ktorý stlačí kávu silou 30 kg / cm2 a zaručí tak najintenzívnejší pôžitok z plnej chuti a arómy kávy.

  • Funkcia AutoClean Vám zaručí, že po každej príprave nápoja dôjde k vyčisteniu vnútorných častí Thermoblocku®. To nielen zvyšuje životnosť kávovaru, ale aj znižuje aktívnu údržbu na minimum. Nikdy nemusíte sparovacej komoru manuálne vynímať, namáčať, nastavovať, odmasťovať alebo premazávať. Len si nastavíte automatický program alebo manuálne zvolíte preplach sparovacej komory. O nič viac sa nestaráte a v pokoji si vychutnávate svoju kávu ako v kaviarni, pretože každý KRUPS sa čistí sám.

Dodatočné parametre

Kategória: Kávovary automatické
Záruka: 24
Displej: Áno
Funkcia auto-cappuccino: áno
Kapacita zásobníka na kávu: 260 g
Nahrievač šálok: nie
Objem nádržky na vodu: 2.3 l
Parná tryska: áno
Prevádzkový tlak: 15 bar
Položka bola vypredaná…