Vážení zákazníci, spustili sme pre vás novú verziu nášho eshopu. V začiatkoch bude treba veľa vecí doladiť, preto vás prosíme o zhovievavosť, ak nebude všetko fungovať podľa vašich predstáv. Prosíme vás v rámci spolupráce, aby ste nás na chyby upozornili mailom na info@elektromax.sk. Taktiež pracujeme na dopĺňaní obrázkov a popisov jednotlivých produktov. Ďakujeme. Váš tím Elektromax.

JBL Partybox 100

Kód: 85800
Neohodnotené
Značka: JBL
€299
Vypredané
Položka bola vypredaná…

Detailné informácie

Podrobný popis

Výkonný párty reproduktor JBL PartyBox 100 v čiernej farbe sa postará o skvelú párty či ste u vás doma alebo na záhrade. Zvuk s charakteristickou JBL kvalitou poplynie do priestoru s celkovým výkonom 160 W a zážitok z hudby umocní RGB LED osvetlenie, ktoré sa bude meniť v závislosti od rytmu. Ak by ste chceli zábavu ešte vygradovať, zariadenie disponuje vstupom pre mikrofón a gitaru. Jednoduchú konektivitu zabezpečuje technológia Bluetooth, aby ste hudbu mohli bezdrôtovo streamovať zo svojho smartfónu, no ak máte playlisty uložené na externom disku, stačí ho pripojiť cez USB vstup. Integrovaná batéria sa postará až o 12 hodín prísunu hudby (v závislosti od používania).

Buďte pripravení na párty 

Zorganizujte si párty pomocou prenosného výkonného reproduktora JBL PartyBox 100. Zvoľte si perfektnú svetelnú show alebo nechajte, aby hudba ovládla celkovú atmosféru. Vyberte zoznam skladieb zo svojho USB kľúča alebo streamujte ho zo zariadenia kompatibilného s Bluetooth. Rozprúďte to s pomocou vstupu pre mikrofón a gitaru. Pripevnite svoj reproduktor na stojan a ponorte celú miestnosť do dynamického zvuku JBL. Pretancujte celú noc s batériovou výdržou v trvaní 12 hodín (v závislosti od používania).  

Unikátne funkcie 

  • Rozprúďte svoju párty - Reproduktor JBL PartyBox 100 poskytne 160 W bijúceho charakteristického zvuku JBL. Začnite párty kdekoľvek a kedykoľvek, keď to bude potrebné. 

  • Rozsvieťte svoju párty - Oživte svoju párty jedinečnými svetelnými efektmi. Vyberte si z niekoľkých RGB LED svetelných vzorov, alebo nechajte farby v rytme hudby, pre novú úroveň audiovizuálnej párty. 

  • Batéria, ktorá jednoducho neskončí - Fungujte od úsvitu do západu slnka s úžasnou výdržou batérie - až 12 hodín. (v závislosti od používania) 

  • Pripojte a hrajte - Máte mikrofón - spievajte. Máte gitaru - hrajte. Stačí sa pripojiť k reproduktoru, vyjsť na pódium a rozprúdiť párty tak, ako nikdy predtým. 

  • Streamujte plynule pomocou Bluetooth - Jednoducho sa pripojte k svojmu smartfónu, tabletu alebo obľúbenej online službe prostredníctvom akéhokoľvek Bluetooth kompatibilného zariadenia pre nepretržité bezdrôtové streamovanie. 

  • Zoznamy skladieb sú jednoduchšie - Od základov si zostavte svoje jedinečné párty zvuky. Jednoducho si vytvorte svoj zoznam skladieb, otvorte ho na zariadení vybavenom USB a vložte ho do reproduktora. 

  • Zosilnite svoj zvuk - Jeden reproduktor nestačí? Spojte dva kompatibilné párty reproduktory pomocou technológie True Wireless Stereo (Bluetooth). 

  • Umiestnite svoj reproduktor na podstavec - Reproduktor, ktorý sa chopí príležitosti. Pripevnite svoj JBL PartyBox 100 na podstavec pre dynamický, pohlcujúci párty zvuk, ktorý dokáže skutočne rozprúdiť davy. 

Obsah balenia 

  • 1 x JBL párty reproduktor 

  • 1 x Sprievodca rýchlym štartom 

  • 1 x Záručný list 

  • 1 x AC napájací kód (Zástrčka sa mení podľa regiónu používania) 

Dodatočné parametre

Kategória: Bluetooth reproduktory Párty
Záruka: 24
Audio cinch výstup: Nie
Aux audio vstup: Áno vstup a výstup
Bluetooth: Áno
Diaľkové ovládanie: Nie
Digitálny audio výstup optický/koaxiálny: Nie/Nie
Dlna: Nie
Ethernet (lan): Nie
Hmotnosť v kg: 9.7 kg
Iné: vstup na mikrofón a gitaru
Rádio fm/am: Nie/Nie
Rozmery v mm (š x v x d): 356 x 664 x 352
Špeciálna výbava: LED efekty
Usb vstup: na prehrávanie hudby
Výdrž batérie v hod.: 12 h
Výkon (w): Výrobca neuvádza W
Wifi: Nie
WiFi: Nie
USB vstup: naprehrávaniehudby
DLNA: Nie
Bluetooth: Áno
Digitálny audio výstup optický/koaxiálny: Nie/Nie
Ethernet (LAN): Nie
Špeciálna výbava: LEDefekty
Výdrž batérie v hod.: 12h
Hmotnosť v kg: 9.7kg
Rozmery v mm (š x v x d): 356x664x352
AUX audio vstup: Ánovstupavýstup
Iné: vstupnamikrofónagitaru
Rádio FM/AM: Nie/Nie
Diaľkové ovládanie: Nie
Výkon (W): VýrobcaneuvádzaW
Audio cinch výstup: Nie
Položka bola vypredaná…