Vážení zákazníci, spustili sme pre vás novú verziu nášho eshopu. V začiatkoch bude treba veľa vecí doladiť, preto vás prosíme o zhovievavosť, ak nebude všetko fungovať podľa vašich predstáv. Prosíme vás v rámci spolupráce, aby ste nás na chyby upozornili mailom na info@elektromax.sk. Taktiež pracujeme na dopĺňaní obrázkov a popisov jednotlivých produktov. Ďakujeme. Váš tím Elektromax.

Hecht 326 Čistič vysokotlaký

Kód: 84152
Neohodnotené
Značka: HECHT
€199,99
Vypredané
Položka bola vypredaná…

Detailné informácie

Podrobný popis

Spoločnosť Hecht je špecialistom na záhradnú techniku, o čom svedčí veľká obľuba záhradníkov naprieč celou Európou. Všetky výrobky sa pýšia vysoko precíznym spracovaním s použitím kvalitných materiálov. Aj napriek tomu je záhradná technika Hecht cenovo dostupná, a preto sa táto značka stala obľúbenou v mnohých odvetviach záhradných potrieb.

Špičkový a výkonný vysokotlakový čistič Hecht 326 oceníte najmä pri pravidelnom čistení automobilov, motocyklov, bicyklov, bazéna, skleníka a mnoho ďalšieho. Spoľahlivý elektromotor s výkonom 2600 W zaručuje perfektné výsledky aj pri veľmi znečistenom povrchu umývaného predmetu. Vďaka 5-metrovému prívodnému káblu budete mať vždy dostatočný dosah od elektrickej siete. Dosah ešte umocňuje 8-metrová tlaková hadica s jednoduchým ovládaním a presným smerovaním prúdu vody. Nadstavec na pištoľ s kovovou rúrkou je vybavený variotryskou pre pohodlné nastavenie prúdu vody podľa vašich aktuálnych potrieb.

Kľúčové vlastnosti

  • Elektromotor 230 V/50 Hz
  • Príkon 2600 W
  • Maximálny tlak 200 bar
  • Maximálny čerpací výkon 420 l/hod
  • Prívodný kábel 5 m
  • Tlaková hadica 8 m
  • Pojazdové kolesá
  • Ergonomicky tvarovaná rukoväť
  • Možnosť dokúpenia príslušenstva

Čistič ľahko pripojíte k svojej existujúcej vodovodnej sieti pomocou štandardného prívodného adaptéra pre rýchlospojku záhradnej hadice. Prevádzkový tlak je 135 bar a maximálny až 200 bar a v kombinácii s prietokom 420 l/hod ide o spoľahlivý prostriedok, ako odstrániť všetky nečistoty. Nechýba ani integrovaná nádoba na čistiaci prostriedok, všetko budete mať po ruke a nie sú potrebné ďalšie nádoby. Zariadenie je v priebehu niekoľkých okamihov pripravené na prevádzku a určite oceníte intuitívne ovládanie. Ergonomické držadlo a pojazdové kolesá zaistia jednoduchú manipuláciu. Samozrejmosťou je možnosť dokúpenia ďalšieho príslušenstva, ako je napr. turbotryska, 15 m tlaková hadica či rotačná kefa.

Dodatočné parametre

Kategória: Vysokotlakové čističe
Záruka: 24
Položka bola vypredaná…