Vážení zákazníci, spustili sme pre vás novú verziu nášho eshopu. V začiatkoch bude treba veľa vecí doladiť, preto vás prosíme o zhovievavosť, ak nebude všetko fungovať podľa vašich predstáv. Prosíme vás v rámci spolupráce, aby ste nás na chyby upozornili mailom na info@elektromax.sk. Taktiež pracujeme na dopĺňaní obrázkov a popisov jednotlivých produktov. Ďakujeme. Váš tím Elektromax.

Eta 2172 90010

Kód: 97905
Neohodnotené
Značka: ETA
€69,90
Skladom
Položka bola vypredaná…

Detailné informácie

Podrobný popis

Všetko o produkte

teplovzdušná fritéza • príkon 1500 W • kapacita 3,5 l • regulácia teploty: 80 až 200 °C • časovač • vnútorná nádoba z nepriľnavého materiálu • oddeliteľná odkvapová nádoba 4,6 l • bezpečnostná tepelná poistka • rozmery produktu: 29 × 32,7 × 35,1 cm

 

 ETA Formio 2172 90010, čierna/nerezová

Odteraz môžete vyprážať aj zdravo. S teplovzdušnou fritézou ETA Formio, s pomocou cirkulácie horúceho vzduchu s nastaviteľnou teplotou 80 – 200 °C, pripravíte chrumkavé pochúťky s minimálnym množstvom pridaného tuku. Vnútorná nádoba má nepriľnavý povrch a objem 3,5 litra, ktorý vystačí na prípravu až pol kila hranoliek. Teplovzdušnú fritézu však využijete nielen na prípravu hranoliek, ale aj mäsa, rýb a mrazených polotovarov. Poslúži aj k opätovnému ohrevu hotových pokrmov a dokonca s ňou môžete aj upiecť torty, sladké či slané koláče alebo muffiny.

Praktické funkcie pre skvelý výsledok

ETA Formio disponuje časovačom, s ktorého pomocou si nastavíte dobu prípravy až na 30 minút. Akonáhle časovač dobehne, zaznie cinknutie a fritéza sa automaticky vypne. Bezpečné používanie zaistí plastové vyhotovenie a tepelne izolované držadlo znižujúce riziko popálenia spolu s bezpečnostnými poistkami – tepelnou poistkou a poistkou proti nesprávnemu zostaveniu. Protišmykové nôžky sa postarajú o lepšiu stabilitu.

 


 

 

Kľúčové vlastnosti

  • Príkon 1500 W
  • Zdravé fritovanie horúcim vzduchom
  • Nastaviteľná teplota: 80 – 200 °C
  • Časovač do 30 minút
  • Vyberateľná nádoba s objemom 3,5 l z nepriľnavého materiálu
  • Jednoduchá údržba

 

Odteraz bude vďaka teplovzdušnej fritéze ETA Formio smaženie zdravšie.

 

Široká škála využitia

Teplovzdušná fritéza zvládne pripraviť naraz až pol kila hranoliek. Hravo si však poradí aj s pečením tortsladkých či slaných koláčovmuffinov a poslúži aj na opätovný ohrev hotových pokrmov.

 


 

Smažte zdravšie

ETA Formio dokáže pripraviť pokrmy omnoho zdravšie a bez typického zápachu z fritovania. Všetku prácu vykoná horúci vzduch, ktorý sa zaobíde bez pridaného tuku. Ak chcete pokrmy chrumkavejšie, môžete ich ľahko pokvapkať olejom. Vypečená tekutina je odvádzaná do veľkej odkvapovej nádoby.

 


 

Bezpečné používanie

O pohodlie a bezpečnosť sa postará plastové vyhotovenie a tepelne izolované držadlo znižujúce riziko popálenia spolu s bezpečnostnými poistkami – tepelnou poistkou aj poistkou proti nesprávnemu zostaveniu. Protišmykové nožičky pritom zaisťujú lepšiu stabilitu.

 


 

Predĺženie záruky

Spoločnosť ETA ponúka na vykurovacie teleso fritézy ETA Formio predĺženie záruky zadarmo na 3 roky. Pre túto službu je nutné sa zaregistrovať na stránkach výrobcu.

 

Technické parametre

Ďalšie parametre
Záruka 24 mesiacov
Príkon fritézy 1500 W
Typ fritovania horúci vzduch
Materiál nádoby povrch proti pripáleniu
Okienko vo veku Nie
Displej bez displeja
Časovač/minútka áno
Svetelná signalizácia Áno
Regulácia teploty Áno
Schránka na uschovanie použitého oleja Áno
Umývateľné odnímateľné časti kôš, nádoba
Objem fritovacieho koša 3.5 l
Značka kvality dTest Nie
Značky ETA
Rozmery výrobku
Šírka výrobku 29.0 cm
Výška výrobku 32.5 cm
Hĺbka výrobku 36.5 cm
Hmotnosť výrobku 4.4 kg
Rozmery balenia
Šírka výrobku 32.5 cm
Výška výrobku 35.5 cm
Hĺbka výrobku 33.0 cm
Hmotnosť výrobku 5.5 kg

Dodatočné parametre

Kategória: Fritézy
Záruka: 24
Položka bola vypredaná…