Vážení zákazníci, spustili sme pre vás novú verziu nášho eshopu. V začiatkoch bude treba veľa vecí doladiť, preto vás prosíme o zhovievavosť, ak nebude všetko fungovať podľa vašich predstáv. Prosíme vás v rámci spolupráce, aby ste nás na chyby upozornili mailom na info@elektromax.sk. Taktiež pracujeme na dopĺňaní obrázkov a popisov jednotlivých produktov. Ďakujeme. Váš tím Elektromax.

Bosch BWD 41720

Kód: 88419
Neohodnotené
Značka: Bosch
€229
Vypredané
Položka bola vypredaná…

Detailné informácie

Podrobný popis

Prvý vysávač na mokré a suché vysávanie od značky Bosch - čistí koberce, vysáva kvapaliny, uprace všetky druhy podláh. S kefou na parkety pre jemné čistenie.

  • Dôkladné čistenie a skvelé výsledky vysávania vďaka výkonnému motoru 1700W.
  • Menej časté výmeny vrecka na prach a nečistoty (objem 3,5 l) - ešte nižšie náklady na prevádzku.
  • Príslušenstvo integrované do spotrebiča: štrbinová hubica a hubica na čalúnenie.
  • Nádrž na vodu s objemom 5 l pre dlhšie čistenie bez prerušovania
  • Široká paleta príslušenstva pre mokré i suché vysávanie

Pre mokré alebo suché vysávanie zvyčajne potrebujete rôzne spotrebiče. Vysávač AquaWash & Clean obsahuje rad špeciálneho príslušenstva pre mokré a suché vysávanie. Teraz môžete čistiť koberce a čalúnenie, zbierať kvapaliny a vysávať tvrdé podlahy a koberce - jediným vysávačom.

 

Nádrž na vodu s objemom 5 l

Chcete si vyčistiť všetky koberce a čalúnenie u vás doma? Vďaka veľkej päťlitrovej nádrži na vodu môžete čistiť dlhšie bez prerušenia. V prípade potreby sa zásobník na vodu ľahko oddelí a doplní.

Hubica na parkety a tvrdé povrchy

Parkety a ďalšie jemné povrchy podlahy vyžadujú obzvlášť šetrné vysávanie. Naša hubica na parkety jemne a dôkladne vysáva všetky citlivé podlahové povrchy vďaka mäkkým štetinám z prírodných vlasov.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Viacúčelové vysávače
Záruka: 24
Položka bola vypredaná…